Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Reflektera, stänga dagen för att skapa positiv energi.

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Att reflektera eller

Reflektera och

att stänga dagen är viktigt. Många glömmer bort att reflektera dagligdags och rusar på i det vanliga tempot. Det gör inte ont att stanna till och fundera vad som har varit bra idag och vad har varit mindre bra. Vad ska man jag ta med mig och vad kan jag lämna. Genom att göra det till en vana så skapar man en god vana att så att det inre vattenglaset inte blir fullt. Genom att reflektera så kommer jag att ta med mig det som är bra och ha fokus på det som är bra. Detta ger en positiv energi som är en go känsla att bära med sig. Vem vill inte må bra….

Roboten

i hjärnan ska vi se till att det jobbar med goa saker. Dvs positiva saker. Likväl som vi ofta med automatik tänker tankar som tar energi så kan vi skapa tankar med automatik skapar en positiv känsla och ger energi. Så ta ett snacka med din robot och kolla upp hur den jobbar i sitt automatiska tänkande. Så lär känna roboten som härjar i hjärnan.

Positivt eller negativ

är alltid intressanta ord och i synnerhet om man väger in det i hur man möter situationer. För mig bottnar det hur jag kommunicerar med roboten i min hjärna. Allt som händer och sker finns det alltid två sidor av. Men det är du som avgör hur du ska möta händelsen och hantera den. Låter du roboten jobba på med autopiloten så blir det oftast en negativ känsla. Men om du möter händelsen och ser vad du kan ta med dig av händelsen så blir det till en positiv händelse som ger energi. Givetvis så kommer man att få träna på det. Att träna gör man för att man ska bli världsmästare att hantera sig själv, eller…….

reflektion
Att reflektera
Att reflektera eller

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen