Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Beslut och vad innebär beslut och kan det bli konsekvenser av det

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Beslut, vad

är ett beslut och kan det bli konsekvens av det?

Beslut

kan vara så mycket och det kan vara vara ett mindre eller ett större. Det kan bero på mycket även saker som bygger på det kortsiktiga men även för det långsiktiga. Även kan det vara allvarliga beslut men även beslut som är proaktiva som har att göra med framtiden. Ett beslut  är något som man måste träna lite på och  just för att hitta rätt underlag så att beslutet blir rätt. Ibland måste beslut tas väldigt snabbt men kanske man ska ta sig lite tid så det blir ett bra beslut.

Känslomos eller sak

Många gånger kommer det in vad jag kallar för känslomos. Det rör till det ganska ordentligt och det blir sällan bra beslut. Det som är viktigt och som jag skrev ovan är att man måste träna på att ta beslut. Det gäller att hela tiden hålla sig till sak och utifrån sak ta in så mycket fakta som möjligt. Har man inte fakta så blir beslutet tunt och ännu värre om beslutet baseras på känslomos.

Att ändra på ett beslut

är helt ok att göra. Bättre att ta ett beslut för att komma framåt och sen upptäcka att beslutet kanske inte var var optimalt. Men då får man riva upp beslutet och sedan jobba vidare på att ta ett bättre beslut. Det gäller att ha modet att våga ta ett beslut men även modet att ändra ett beslut och vara trygg med det.

Dags att träna

och att träna på att ta beslut. Varför inte börja med något av det svåraste man kan ge sig in på, Det är att träna på att säga ja eller nej när det gäller att ta beslut, det är ingen dålig start. Träna på nu. Och vill du träna lite mer så kan du titta på lite mental träning.

Beslut
Vad blir konsekvens av beslut
Beslut, vad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen