Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Jag vill

är ett uttryck som jag har jobbat med att för att skapa en positiv ändring i mitt liv. Det är en viss skillnad att byta ut ordet jag måste till jag vill. Detta kom fram idag under ett samtal med en vän där vi samtalade om det mesta. Vi kom mer in på att det är en intressant skillnad att veta hur jag eller andra individer använder vår hjärna. Det är en viss skillnad på vad jag tänker och i synnerhet hur jag tänker. Därav så uppkommer det mycket tydlig skillnad mellan orden måste och vill.

Att välja själv, jag vill

är viktigt ur det aspekten att det skapar positiva reaktioner i kroppen. Om du tänker till lite och smakar på orden så är ordet måste inte så positivt laddat. Många invänder då att det finns många “måsten” här i livet och visst kan det vara så. Det är du själv som avgör och det är din valda sanning. Jag vill diska för att då får jag det rent och kan använda utrustningen igen. Pröva att byta ut ordet måste och då men en förklaring till dig själv varför du vill. Men lite träning så kommer det att bli mycket roligare, jag har åtminstone roligare i saker jag vill göra.

Vi missbedömer nyttan av energin för att lösa olika uppgifter och det är bra att förstå att den positiva energin är ett bra och viktigt verktyg att lösa saker. Det är viktigt att man blir medveten om att att ens tankar går med automatik och kan man istället förstå att det går att träna på att “Ska tankarna styra dig, eller ska du styra tankarna” Det kommer att göra skillnad när man  börjar styra sina tankar själv. Så börja träna nu och ha tålamod så kommer snart resultatet att bli helt uppenbart.

Vill
Skapa energi
Jag vill

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen