Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Mål eller en målbild - Mike´s Mentala Gym

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Mål eller en målbild

är en bra fråga, är mål och målbild samma sak?

Att bestämma sig

innebär att vara så tydlig som möjligt i vart man ska. Alla säger det och att det ska bli lättare. Idag är det nyårsafton och många kommer att löften ges, dvs mål som man ska uppnå under 2022. Hur många gymkort kommer att bli oanvände när vi närmar oss februari, men det kan vara bra för gymägarna trots allt.

Målbild

är för mig en större sak än att bara sätta ett mål. Att ha en målbild är dels att sätta en bild på vad du ska någonstans, även att förstärka bilden med ljud, färger och storlek. Det kan till och med vara så att du gör bilden rörlig, dvs till en film. När du kommer så långt och konstruerar din målbild så kommer du att uppleva att du reagerar på din målbild. Känner och ser saker som du inte gör när du bara sätter upp ett mål. Tar vi exemplet med gymkortet så blir skillnaden att du från att ha ett mål att gå till gymmet och gymma så ser du dig framför dig att du gör det, du kan även ha skapat bilder över hur din kropp blir bättre, en film där du går på stranden i sommar.

Känslor och upplevelser

kommer lättare fram och till och med går inte att undvika när du jobbar med målbilder/filmer som du designar själv. Dina sinnen reagerar och det dig energi och upplevelser samt du belönas med en dopamindusch när du har gymmat färdig. Du känner dig nöjd. Lägg också till att det är skillnad på resultatmål och andra mål för att lyckas.

Gott nytt år och glöm inte att fundera hur just du ska nå dina mål med glädje och lust, sätt igång

Mål


  Mål eller en målbild

  Ett svar på ”Mål eller en målbild

  Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Rulla till toppen