Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Månad är slut och dags för bokslut.

Igen så har en månad tagit slut och det är dags att göra ett bokslut. Det innebär att gå igenom vad som har hänt under januari månad. Ställa frågor som vad tar jag med mig? vad ska jag släppa? vad kan jag lägga i arkivet och återanvända?

Bokslut per vecka

Bokslut kan göras enkelt och jag har valt att göra det varje vecka. Då blir det lättare att fortsätta som du kan läsa om i länken bokslut i början av detta stycke.

Perspektiv

Vi har lämnat ett ganska turbulent år med pandemi. Det har skapat en helt ny vardag för oss individer där min erfarenhet är att vi har hanterat detta på olika vis. Jag själv har valt att vara noga med vad jag läser och vara källkritisk. Detta för att jag vill ha kontroll över mina tankar. Jag vill inte dras med i klickhysterin och sedan vara hobbyvirolog. Genom att jag jobbar med fakta och källkritik så kan jag äga vad jag kan påverka. Det är viktigt för om du söker på Jafet.se efter Your Business så får du ledtrådar där.

Att träna

Livet består i att träna på saker man kan påverka. Varför inte börja träna nu på att äga din vardag, äga dina tankar och välja att må bra? Trots allt så är du ansvarig för hur då mår, så vad väljer du nu?

Träna

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Månad är slut och dags för bokslut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen