Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Kan du ha en riktigt bra skitdag? Eller hur hanterar det?

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Vilken bra skitdag

jag har haft idag!
Kan du ha en bra skitdag? Jag det kan du förutsatt att du vet hur du kan möta den

En vanlig vecka

En vecka innehåller 168 timmar och det fylls av olika aktiviteter av olika slag, vilket du har valt, eller inte har valt. Dock så är det få dagar som verkligen är goa och bra och det allt bara fungerar, eller? Med andra ord så har även du en skitdag, då och då.

Att möta saker

Saker händer under en dag, planerade som icke planerade och då är frågan hur väl förberedd du är när det oplanerade dyker upp. Med förberedd så menar jag mentalt förberedd så du kan tackla det oplanerade. Här finns en stor potential för dig att träna på det oplanerade, för att kunna bli starkare mentalt.

Ett litet verktyg

Du kan använda detta enkla verktyg. Dock så räcker det inte en gång, utan du ska träna på det tills det sitter i ryggmärgen. Det kallar jag för erfarenhet. Så när något händer som inte var planerat så börjar du med att ställa dig den här frågan:
– Vad kan jag lära mig av det här?
Det kan vara en tuff fråga att svara på när det oförutsedda händer, ännu bättre då att träna på det.
Nästa fråga du ska ställa dig är:
– Hur ska jag använda den här kunskapen/erfarenheten framöver?
När dessa frågor sitter i ryggmärgen så har du ett fantastiskt verktyg att möta situationer och möta det på ett proaktivt vis och inte negativt där du kanske klandrar dig själv.
Träna på att ha en bra skitdag!

Tanken och makten

    Vilken bra skitdag

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Rulla till toppen