Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

När strukturen

förändras i vardagen så hinner det gå en tid innan vi reagerar och upplever att något är annorlunda innan en ny struktur kan ta form.

Vardagen

tickar alltid på med sina rutiner och man tänker inte alltid så mycket på vad man gör. Allt från att kliva upp ur sängen till att lägga sig på kvällen och mellan dom tiderna så har det varit som vanligt.

När externa saker

händer så kommer vi att vara mer mottagliga för förändringar men även så skapas en osäkerhet när vardagen inte är som det har varit förut. Tryggheten har helt plötsligt blivit otrygg för vi är utan för vår komfortabla zon. Nu pratar det om psykisk ohälsa och att Covid19 kommer att den typen av konsekvenser.
Det får vi ser framöver hur det blir.

Vart är du i vardagen

kan det vara värt att stanna upp och reflektera över. Här finns det stora möjligheter att hitta saker du vill ändra på, förbättra, plocka bort. Det är nu du är dom mest mottaglig att göra en förändring i ditt liv, i din vardag. Då vi väldigt lätt anpassar oss in i den nya vardagen så kommer vi att anpassa oss in i ditt nya “jaget”.

Att möta

ditt nya “jag” kommer att bli en spännande resa. Och just att möta, är viktigt så du kan ta nästa steg och forma din nya vardag med kvalité och nya rutiner.
Hur är det, när man gör saker med automatik, är det ett spännande liv för dig eller är det dags för en ny struktur?

Ostruktur
Att ordna struktur

    När strukturen

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Rulla till toppen