Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Gör skillnad för dig själv,

för visst är det viktigt att du själv mår bra och vill må bra!
Genom lite småknep som du kan träna på varje dag så kommer du att få en mycket trivsammare vardag fylld med go energi som skapar skillnad.

Träna på att vara tacksam.

Det kanske inte är det första du tänker på men nog så viktigt. Vad finns idag i din vardag som du kan vara tacksam över. Små saker som du inte alltid ser eller känner. Att upptäcka det lilla så fylls du av energi och ser på världen med andra ögon.

Lev mer riskfullt.

Utmana dig själv lite varje dag med saker som du är lite rädd för. Det kan vara att  ringa någon du tycker om men som du inte pratat med på länge. Du ska leta efter små saker som skrämmer lite men som du ändå vill göra. Du anar inte vilket resultat det blir om du tränar på att ta små risker varje dag.

Måste eller vill kan göra skillnad.

Det är skillnad på måste och vill. Använder du ordet måste så skapas det lätt negativ energi. Fundera lite på vad du vill. Skriv en  lista på vad du vill och inom dina områden. Hur vill du må, hur vill du vara, vad vill du ha, vad vill du göra.  Välj en handfull vill som du tycker är viktigt och börja träna på. Träningen görs att du skriver ned “Vill” i nutid, ungefär som det redan är uppfyllt. Titta varje morgon och kväll på dina “Vill” så kommer det att ske saker. Lite överkurs är att byta ut ordet måste till vill så blir vardagen lättare. Jag vill diska för att då får jag rena tallrikar att äta på, Jag vill tvätta kläderna så jag har rent att sätta på. Det blir en viss skillnad då.

Handla nu!

Gör något varje dag som leder dig lite närmare mot ditt “Vill”. Ett litet steg varje dag innebär ett stort steg över tiden. Men var noga med att göra det varje dag och inte skjuta upp det.

Le

Tänk på positiva saker som får dig att le. Det behöver inte alltid vara att man ler med munnen. Positiva tankar ger signalen att du även ler med ögonen och det smittar till andra vilket gör att du får bra och rätt energi tillbaka. Du möts då själv av leenden.

Lycka till.

Skillnad
Må bra

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Gör skillnad för dig själv,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen