Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Hur hanerar du osäkerhet och är det något som du själv orsakar

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Att bli osäker,

är det jag själv som skapar den upplevelsen eller är det andra som gör mig osäker?
En klart spännande fråga att börja nysta i. Vad är din första första tanke när du läste det och är det du som skapar upplevelsen eller är det andra som gör dig osäker?

Finns det skillnader på situationer när man blir osäker eller är man alltid osäker? tänk till själv nu, är du alltid osäker?
Är det så att man är så ostadig så att det inte behövs mycket för att man ska bli osäker.

Allt detta bottnar i hur väl du känner dig själv. Hur fungerar dina inre samtal med dig själv? Är du snäll, är du krävande eller hur pratar du med dig själv?

Hjärnan är snabb att läsa av situationen och då med saker du inte alltid är medveten om (se inre samtal förra stycket) och därifrån skapa reaktioner och upplevelser. Tänk om det är så att du reagerar på något som inte stämmer? Något som du tror är en sanning, men är inte sanningen.
Visst är det skönt att kunna träna och lära sig hur du ska möta olika situationer och tolka dessa situationer för att må bra och inte bli osäker.
Verktyg för det finns, och dom är mycket spännande att jobba med.

    Att bli osäker,

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    Rulla till toppen