Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Vi närmar oss slutet och då kliver CF

in och det är en viktigt egenskap. Complete Finisher (CF) är en roll som man måste hantera och ha respekt för.

Detaljer och våga släppa lite

Vi har varit i kontakt med kreativa personer, även dom som planerar och även andra egenskaper som är viktiga i olika roller. Allt bygger på samarbete men även kommunikation. I Belbinvärlden så pratar vi samma språk vilket gör att vi kan acceptera att CF kliver in i slutet av ett

och ska även göra det.
Det vi måste lösa nu är alla smådetaljer. Det är lätt att glömma bort dom då andra egenskaper gärna är för ivriga och vill få saker klara.  I vårt julprojekt så är det viktigt med rätt julstämning. Rätt gran, rätt utsmyckning, allt ska vara perfekt inför julen. Du som läsare kan känna av det att det kan vara så och ska vara så. Så vi tillåter att släppa på vår nya kompis som har dom egenskaperna men vi måste bromsa lite då en CF kan vara för detaljrik och blir aldrig nöjd.

I jobbet

så den här rollen behövs inte bara på jobbet, utan även hemma. Att vara en ledare på jobbet innebär att släppa fram de som slutför saker. Så även i hemmet. Vem slutför och/eller har koll på lister och hörn när man har gjort det snyggt i ett nytt rum? Även inom ett äktenskap så kan det vara bra att förstå och respektera sina olika egenskaper för det förstärker och utvecklar ett äktenskap. Nu börjar det dyka upp saker att man måste förstå mer i sin relation, vilket kan vara lätt spännande. Men tanken är att att skapa en tanke…. Vad kommer du att själv att göra i ditt ledarskap för att lyfta din organisation. Man är inte bäst på allt och behöver hjälp med saker som man inte direkt har koll på. Bara den insikten är ett stort steg framåt.

Complete Finisher
Complete Finisher
Vi närmar oss slutet och då kliver CF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen