Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Digitalisering och stress

som företagare är en intressant situation. 41% av företagarna upplever stress i Uppsala just för att dom inte hänger med i den digitaliserade världen. Men det som är viktigt är att fundera på vad just digitalisering är och innebär. Alla företag har sina unika behov och området är stort och vad kan det innebära för dig med digitalisering. Just nu pågår ett arbete med Städgruppen i Uppsala. Där är processen att göra om deras webb om städning men även knyta ihop företaget med Facebook, Linkedln, Google och lite annat.
Med andra ord en lösning som är viktig och vikt för vad Städgruppen idag står i det digitala steget. Fokus från min sida är att hitta rätt SEO och att se till att text och och bild matchar det som du som behöver. Just när du söker på städtjänster i Uppsala. Vad som är viktigt är att just företaget får den lösning som passar det man är beredd i den mentala processen i digitaliseringen. Sen går det att jobba vidare steg för steg. Varje småföretagare är unika och har just sitt behov av sin specifika lösning. När projektet är klart så kommer resultatet att presenteras mer här, just för att dela till andra hur det kan gå till.

Se även Vilket är rätt som kan ge lite input med.
Så att känna stress går att bota med att fundera lite över vad och hur du vill digitalisera och en start är att ta ett förutsättningslöst samtal med Jafet via info@jafet.se 

Digitalisering av Städgruppen i Uppsala
Digitalisering av företag
Städgruppen
Städgruppen i Uppsala
Digitalisering och stress

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen