Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Medias bild - Mike´s Mentala Gym

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Medias bild

under en dag är ganska roande. Gäller att vara lite kritisk i vad man läser för då inser man hur media försöker villa bort dig och föra deras politik. Det har myntat något som kallas att man är "en nyttig idiot" om man går på det. Här några exempel:
Om man läser vidare i denna artikel undersökning där rubriken lyder
Invandrare är välintegrerade och sen försöker få ihop vad rubriken har att göra med artikeln men även vart siffrorna kommer ifrån och vilka evidens som finns med för att stärka artikeln, ja ja men man kommer att hänvisa till den texten i andra sammanhang.
Denna rubrik är spännande Sifo: Åtta av tio vill se tak för vinster i välfärden Men vänta nu, är det skillnad på vinster i välfärden och vinstuttag? Men denna rubrik går att återanvända för att föra sina syften framåt, utan att förstå skillnaden mellan orden.
media

Medias bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen