Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Energinivån

i kroppen är intressant.
Vaknar till en ny dag med följande rubrik att det är terrordåd i Nice. Slår på TV och det är givetvis full bevakning och folk intervjuas ur många olika vinklar och frågor ställs mer eller mindre begåvade frågor! Sociala medier fylls även med åsikter och synpunkter mot vad som har hänt. 
Med all respekt vad som har hänt så stänger jag av TV´n just för att det matas med "negativa nyheter" och det finns inga andra inslag än vad som just nu har skett i Nice. Spekulationer etc som inte tillför något, anser jag. Känner i kroppen att energin försvinner så efter att TV är avstängd så flödar musiken nu. Genast så höjs energinivån dramatiskt och valet jag gör bottnar i att jag kan inte påverka vad som har hänt och vad som händer i Nice. Däremot kan jag påverka hur jag mår och hur jag fortsätter att ta in information från händelsen. 
Bl a så hittar jag denna artikel vilket bekräftar mitt beslut att slå av TV och vänta in mer fakta. 
Det är länge sedan jag tränade upp förmågan av att byta tankemönster eller ändra miljö för att inte spilla energi i onödan. Kan jag inte påverka något så varför det ska det då uppta mina tankar och ta energi när jag kan göra aktiva val och ha en bra energinivå för att må bra.
Fredagen och helgen kommer att bli bra då jag tog hand om energiflödet och styr det trots att jag följer vad som händer och varför det har hänt i Nice
energy1

Energinivån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen