Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 93

Deprecated: Constant FILTER_SANITIZE_STRING is deprecated in /www/webvol15/83/qigj95zub1nk5hq/jafet.se/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-ga-supportlogger.php on line 118
Arbeta i Team

Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Arbeta i team

Att arbeta i team är ett effektivt sätt att utföra komplicerade uppgifter.
I ett team har alla medlemmarna i stort sett samma status men olika roller med tillhörande plikter och ansvar. Och utöver sin funktionella roll har varje medlem en teamroll.

Hur ett team är sammansatt av olika teamroller har en avgörande betydelse för det resultat det uppnår. Olika individer bidrar på olika sätt till att lösa teamets uppgift liksom till att teamet som helhet fungerar.
Är man medveten om dessa olikheter kan man sätta samman effektiva team, där medlemmarna kompletterar och stöder varandra. Man kan rekrytera så att man får en spridning av teamroller och inte, som så ofta sker, prioritera människor av en viss personlighetstyp.

Man kan få en bättre personkemi på arbetsplatsen, välja bättre ledare och lättare lösa konflikter.

Lösning på detta

är att titta på Belbins teamroller och hur det går att använda. Det är ett effektiv och lönsamt arbete så både stärker och utvecklar personen och arbetsplatsen till det bättre.
Så varför inte bekanta dig med en Shaper (SH)

Varför inte bekanta dig med Belbin och ta hjälp att utveckla just ditt team för toppresultat.

Teambuilding
Rätt team skapar resultat
Arbeta i team

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen