Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Styrsignaler

får individerna i samhället dagligdags. Det sköljer över alla och kommer från olika ställen. Tidningar, TV, twitter, blogg ja, utbudet är nästan oändligt. Det som är viktigt är att lyssna färdigt och lyssna in kritiskt. För att ta några konkreta exempel för att belysa tokigheterna. 


Igår så gick Regeringen ut och slog sig för bröstet att 10 miljarder läggs till kommunen och välfärden. Det som inte Regeringen är så tydliga med är att dessa pengar kommer inte förrän 2017 och att det vet inte vart pengarna kommer ifrån och är det en garanti att folk står i kök för välfärdsjobben som det så vackert heter.

TV4 frossar nu under morgonen över "Panamaaffären" Här säger man att AB Sverige har förlorat 500 miljarder och ingen källa anges av den totala summan som ger 500 miljarder i skatteintäkter. Mao så har man en siffra av pengar som inte finns i AB Sverige. Sen fortsätter villfarelsen genom att spekulera i vad man kan göra med 500 miljarder! Problemet är att Staten inte kan konfiskera dessa pengar det blir fel och felaktig information ut till nyhetskonsumenten! Sen är det inte ett brott att skatteplanera förrän det är prövat i Domstol.

Dagligdags så matas det ut information som inte är transparent eller bygger på sak som konsumenten själv tolkar in och validerar med resultat som är ännu längre ifrån verkligheten!
Styrsignaler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen