Mike´s Mentala Gym

Tänk Om! Du är kapabel att bli en bättre version av dig själv

Konsten att svara på en fråga!

är inte alltid så lätt. Kvällens sanning genom lyssnande är intressant.
Sitter ett gäng gubbar och surrar politik och vi kommer in på lite SPRINT hur det fungerar och i förhållande till generellt antagning till gymnasieskolan. Vi hamnade i jobbprat för hur nyanlända ska komma in och jag ställer frågan om vilka enkla jobb som finns idag, då det tydligen verkar vara lösningen. Svaret jag fick varför det inte fanns enkla arbeten. Det var inte den frågan jag ställde, utan frågan var, vilka enkla jobb som finns idag.
Just den frågan har jag ställt till många och än idag så har jag inga svar, så det är inte konstigt. Men det som är mest intressant och sanning är att när man inte har svar på en fråga så är det vanligt att att svara på något helt annat. Trots att jag upprepar frågan så kommer det svar på annat och i slutet att jag ser arg ut!
För mig är det naturligt och enkelt att om jag inte har svar på en fråga så får jag väl säga det, dvs jag vet inte, eller jag har inget svar på frågan. Livet är finurligt och lärorikt bara man lyssnar och vill vara närvarande. Vill man vara någon annanstans så är det ok det med, men det blir inte lika spännande, hepp
Konsten att svara på en fråga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen